Glædelig jul og godt nytår

Kære alle

Vi vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår. På trods af nedlukningen i starten af året er vi kommet godt igennem 2021. Det har været dejligt, at vi har kunne spille uden restriktioner siden sommerferien og dermed nyde volleyballspillet, som det er tænkt. Frederikssund Volleyball er kommet igennem året uden fald i medlemstal – måske endda en forøgelse af medlemstallet. Vi har formået at få Ramasjang volley op og stå, som er volleyball for de mindste sammen med deres forældre.

Efter nytår er vi blevet pålagt nogle restriktioner i form af mundbind for alle over 12 år, når vi bevæger sig ind og ud af hallen (se skriv nedenunder).

Vi glæder os til at se jer alle i det nye år. Hold øje med Holdsport, hvornår de enkelte hold starter op igen.

Rigtig glædelig jul og godt nytår til jer alle.
Kærlig hilsen
Bestyrelsen

Skriv vedr. restriktioner:
Kulturministeriet anbefaler, at idrætsforeninger aflyser deres indendørs idrætsaktiviteter indtil den 5. januar, hvor børnene forventes tilbage i skole.Fredag den 17. december meldte Kulturministeriet en række corona-restriktioner og anbefalinger ud, som også berører idrætten.Ministeriet kommer blandt andet med en opfordring om, at idrætsforeningerne aflyser deres indendørs aktiviteter (ikke udendørs) i juleferien. Det vil sige fra søndag den 19. december klokken 08.00 og indtil den 5. januar, hvor planen er, at børnene igen begynder i skole.DIF og DGI har hele vejen igennem corona-krisen opfordret sine foreninger at følge de anbefalinger, som kommer fra myndighederne, og det gør de to organisationer også denne gang. Det er DIF og DGI’s klare forventning, at de indendørs idrætsaktiviteter kan genoptages den 5. januar.Restriktioner og krav
Ud over anbefalingen om aflysning af indendørs idrætsaktiviteter, så er der også kommet to konkrete restriktioner, som rammer idrætten:- Eliteidrætten kan stadig fortsætte, men nu uden tilskuere på lægterne. Denne restriktion gælder ligeledes fra søndag morgen, men løber frem til den 17. januar.- Der er krav om, at alle over 12 år bærer mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet som idrætshaller, træningscentre og svømmehaller. Dette gælder også frem til den 17. januar. De endelige retningslinjer er ikke udarbejdet, men DIF og DGI antager, at der kommer til at gælde de samme retningslinjer som sidst, da der var krav om brug af mundbind, hvor udøvere, instruktører mv. var undtaget.